Trots want wij zijn goedgekeurd!

Wat fijn om te kunnen melden dat Mind@Work wederom is goedgekeurd door de diverse keurmerken en opdrachtgevers! 

Zo hebben wij van PSO, Prestatieladder Sociaal ondernemen, het certificaat voor trede 2 in ontvangst mogen nemen. Wij stimuleren niet alleen sociaal ondernemen bij onze opdrachtgevers ten behoeve van onze cliënten maar passen dit ook actief toe binnen onze eigen organisatie. Wij beschikken over dit certificaat sinds 2015!

Afgelopen februari/maart heeft de audit voor het keurmerk Blik op Werk plaatsgevonden en ook hier zijn wij glansrijk doorheen gekomen. Fijn om te weten voor onze opdrachtgevers en cliënten want bij deze audit worden al onze processen onder de loep genomen en de kwaliteit en klanttevredenheid gemeten. Gelukkig is iedereen meer dan tevreden en nemen wij de tips van onze cliënten graag weer mee om de kwaliteit en tevredenheid nog verder te verbeteren. Het Blik op Werk keurmerk hebben wij sinds 2008.

Als laatste heeft UWV ons laten weten dat Mind@Work weer volledig voldoet aan de verplichtingen die UWV aan de klanttevredenheid stelt volgens het Erkenningskader persoonlijke ondersteuning

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op.